Informasjonskapsler

Informasjonskapsler (Cookies) på Kattebakken Værstasjon / kattebakken.no

Informasjonskapsler benyttes på de fleste nettsteder og er små tekstfiler som lagres av nettleseren på din datamaskin. På kattebakken.no brukes disse til følgende formål:

  • I statistikksammenheng brukes informasjonskapsler for å se om du er en ny besøkende eller om du har besøkt kattebakken.no tidligere (fra den samme nettleseren på den samme datamaskinen).
  • Vi kan bruke informasjonskapsler for å lage statistikk for den enkelte bruker, men ingen brukere kan identifiseres. På denne måten kan vi se hvordan kattebakken.no brukes av våre besøkere.
  • Bruk av informasjonskapsler er til internt bruk og er hovedsaklig til for å kunne forbedre navigeringen på nettsidene, samt måling av statistikk ift bruken av nettstedet.

kattebakken.no bruker WordPress publiseringsløsning, JetPack, Akismet og Google Analytics som alle bruker eller kan bruke informasjonskapsler. WordPress bruker informasjonskapsler kun for innloggede brukere (kun administrator). De andre har informasjonskapsler for å registrere bruk av nettsted anonymt. Google Adsense som brukes for å vise annonser på sidene leser informasjonskapsler fra brukerne for å vise «relevante» annonser.

Du kan selv slå av informasjonskapsler ved å endre innstillinger i din nettleser. Søk opp informasjon om din nettsleser om hvordan cookies skrus av/på. Dersom du slår av informasjonskapsler kan det være funksjoner på kattebakken.no som ikke vil fungere.