Oppdatering av Værstasjonprogramvaren

By | 24. april 2018

I dag har det vært en større oppdatering av programvaren som på sikt skal gi bedre og mer værinformasjon på sidene. Men det som er viktigst akkurat nå for sluttbrukerne er at det er gjort et stort løft på den norske oversettelsen. Så nå er mange flere tekster på norsk istedet for engelsk. Eksempelvis er vindretning nå norsk og de fleste tekstene i grafene. Jeg har vært aktiv i oversettelsen og har oversatt omlag 1000 enkeltord og beskrivelser i programvaren. Arbeidet med oversettelsen kommer jeg til å fortsette så enda mer av ledetekstene skal bli norske.

Om du fortsatt ser mest engelske tekster (eks. vindretning) så er dette fordi du har nettleseren din (og evt. operativsystemet (Windows/Mac)) satt til engelsk språk. Endre dette til norsk så vil du få mer norsk enn engelsk i alle fall 😉

Author: Oddne Rasmussen

Oddne er eieren av Kattebakken Værstasjon. Egentlig ikke spesielt opptatt av vær, men mest av teknologi og informasjon.