Oppdatering av Kattebakken Værstasjon

By | 13. februar 2018

Kattebakken Værstasjon har eksistert i over 6 år. Den startet tilbake i januar 2012 og det finnes en mengde historiske data tilgjengelig som kan «avlive» enhver værdiskusjon i Harstad 😉

I løpet av vinteren så begynte den gamle værstasjonen å feile, først med vindmåler som bare målte retning og ikke fart, så fusket også regnmåleren. Da var det på tide å bytte den gamle værstasjonen i noe nytt. Valget falt da på Netatmo Weather Station, tidligere hadde jeg en Fine Offset WH1080. Når jeg nå endret selve værstasjonen måtte jeg også endre web-fronten også. Ikke bare fordi jeg hadde lyst men også fordi det programmet jeg har brukt i 6 år (Cumulus) ikke kunne hente data fra Netatmo.

Nå har jeg også endret nettsted for værstasjonen til www.kattebakken.no. Dette er et nettsted jeg har hatt i over 7 år, men det har aldri vært i bruk til noe fornuftig. Så nå tar jeg det i bruk til værstasjonen, om det kan kalles fornuftig da 😉

Alle historiske data fra den gamle værstasjonen finnes selvsagt her også. Se menyvalget «Historikk» øverst på siden. Da får du først en oversikt over den måneden vi er inne i med grafer. Nederst på siden finner du link til data helt tilbake til januar 2012.

 

Author: Oddne Rasmussen

Oddne er eieren av Kattebakken Værstasjon. Egentlig ikke spesielt opptatt av vær, men mest av teknologi og informasjon.